16 aprilie 2014

Sociopatia distruge Romania - Reloaded !

Azi, venind la serviciu, pe jos şi pe ploaie, la o oră de maxima circulaţie, am dat nas in nas, din nou, cu sociopatia. Astfel încât m-am gândit la o postare nouă legată de acest subiect, în care să prezentăm (autorul + eventualii cititori) noi dovezi, sub forma unor comentarii la postarea de faţă (cu rugămintea de a avea puţintică răbdare pentru apariţia comentariilor, blogul şi comentariile fiind moderate) 
Deci, sociopaţi sunt / sociopat este:  

7 comentarii:

  1. Şoferii care trec în viteză pe trecerea pentru pietoni în timp ce tu aştepţi în ploaie până i se face unuia milă...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pietonul care traverseaza odata cu tine la semafor si EXACT cand sa urci pe trotuar in ultimele secunde de "verde" isi aminteste sa-ti taie calea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Colegul care accepta sa aiba un rol intr-un proiect, semneaza documentele de rigoare, nu se implica nici macar sa-ti dea un "Like" la postarile privind acel proiect dar are mare grija sa iti ceara adeverinta dupa ce proiectul s-a incheiat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Părinţii care cred că numai loazele lor au dreptate - caz real: după o încăierare banală (fără urmări) între doi copii, părintele unuia vine la şcoală să "facă dreptate". Fiind convins cu greu să meargă însoţit (de învăţătoarea fiului) la clasa "celuilalt", începe interogatoriul: "De ce l-ai bătut, bă?", la care copilul răspunde: "Păi, m-a înjurat !". La care părintele: "Dar ce i-ai făcut de te-a înjurat?"

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel care te zgarie cu agresivitatea sa ,crezand ca el este mai important decat toti cei care nu stiu sa fie nepoliticosi!

    RăspundețiȘtergere
  6. "Amicul" care te felicita de ziua ta sau cu alte ocazii (de exemplu, de Paşti), trimiţându-ţi poza lui...

    RăspundețiȘtergere
  7. Persoanele (nu foarte putine, mai ales in Bucuresti!) care se inscriu la un workshop / curs cu locuri limitate, confirma participarea, iar in ziua cursului nu apare, nu anunta si nici nu mai raspunde la telefon.

    RăspundețiȘtergere